امروز: ۳۰ دی ۱۴۰۳
در مسیر توسعه فردی و سازمانی
اشتراک دانش بصیر پچاز » معرفی 6 چارچوب طراحی وب سایت (۱۳۹۵/۱۰/۱۴)
تایید شده

استفاده از ابزارها و چارچوب هایی که توسط افراد متخصص و خبره فراهم آمده، همیشه نه تنها باعث تسهیل و تسریع امور می شود، بلکه به استاندارد شدن محصول نهایی نیز منجر می شود.


در این مقاله سعی دارم 6 تا از بهترین چارچوب هایی ( Frameworks ) که برای طراحی وب سایت به کار گرفته میشه رو معرفی کنم و یه مروری خیلی جزیی به مزایای استفاده از هر کدوم داشته باشم.


چارچوب طراحی وب سایت


1- Bootstrap: مطمئناً انتخاب اول طراحان front end برای ایجاد وب سایت های شکیل و واکنش گرا ( Responsive )، چارچوبی به غیر از Bootstrap نخواهد بود.


وجود ساختار منظم و یکپارچه، دسترسی و استفاده از بخش های مختلف این چارچوب را بسیار ساده و روان کرده است. دسترسی به بخش هایی مثل لایه ها ( Layouts )، مؤلفه ها ( Component )، پلاگین ها ( Plugins ) و کتابخانه و APIهای جاوااسکریپت، در این سیستم بسیار سریع صورت می پذیرد. وجود مستندات قوی به همراه مثال، از دیگر مزیت استفاده از این سیتسم می باشد.


رفتن به سایت این محصول


 


2- Material Framework: پس از معرفی مفاهیم طراحی متریال توسط روانشناس-طراحان گوگل، بسیاری از طراحان وب سایت ها، به استفاده از این مفاهیم و استاندارها ترغیب شدند و انقلاب طراحی متریال به وقوع پیوست.


استفاده از چاچوب هایی که لینک آن ها در زیر آمده است، به کارگیری و استفاده از مفاهیم و ویژگی های طراحی Material را برای شما به ارمغان می آورد. وجود مستندات قوی و ساختار گریدی ( Grid System ) بسیار مشابه ساختار گریدی چارچوب بوت استرپ، از مزایای استفاده از چارچوب های معرفی شده می باشد.


materializecss


material-ui


 


3- CaseCade: اگر به دنبال چارچوبی هستید که با استفاده از آن وب سایتی طراحی کنید که روی تمامی مرورگرها، یکسان و یک شکل اجرا و نمایش داده شود، این چارچوب پیشنهاد می شود. این چارچوب طراحی وب سایت، با آزادی عملی که به طراح می دهد، ایجاد وب مفهومی ( Semantic web ) با کارایی و سرعت بالا را تسهیل می کند.


رفتن به سایت این محصول


 


4- Foundation 3 Framework: چارچوبی مناسب برای توسعه سریع یک وب سایت به صورت واکنش گرا می باشد. توسعه دهندگان این چارچوب، با ایجاد قالب هایی از پیش آماده شده و قرار دادن آن ها در وب سایت رسمی این محصول، فرایند طراحی را بسیار سرعت بخشیده اند.


رفتن به سایت این محصول


 


5- Concise CSS: از ویژگی های اصلی این چارچوب، سبک وزنی ( Lightweight ) و جمع و جور بودن آن است که با یاری گرفتن از مفاهیم طراحی شی گرا ( Object Oriented CSS )، ایجاد وب سایت های مفهومی را سرعت می بخشد.


مزیت استفاده از این چاچوب، سادگی و شی گرا بودن آن است. شاید در نگاه اول، نسبت به چارچوب هایی که پیشتر معرفی شد، امکانات این چارچوب بسیار اندک به نظر برسد، امام با کمی خلاقیت و نوآوری، می توان وب سایت های زیبا و شکیلی را با استفاده از این چارچوب ایجاد کرد.


رفتن به سایت این محصول


 


6- Semantic UI Framework: همان گونه که از عنوان این چارچوب پیداست، تمرکز اصلی توسعه دهندگان آن، بر روی ایجاد فریم ورکی مفهومی بوده است.


از مزایای استفاده از این چارچوب، در اختیار داشتن مستندات قوی به همراه مثال و نمونه کار است. همچنین با استفاده از این محصول، شما امکان سه بعدی سازی وب سایت خود و استفاده از انیمیشن های بسیاری که در کتابخانه جاوا اسکریپت این محصول قرار دارد را، خواهید داشت.


رفتن به سایت این محصول

محتوای آخرین دربهای گشوده شده
  • یک باک بنزین 206 معادل 75000 ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • دو عدد  کارت سبز بوسیله کلیدک
  • دو روز ناهار میهمان شرکت به انتخاب خودتان معادل هر نهار ۳۰ ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
ارسال درخواست دوره یا محتوای آموزشی