امروز: ۰۳ آذر ۱۴۰۳
در مسیر توسعه فردی و سازمانی
اشتراک دانش میلاد صفر زاده » اشتباهات رایج در بهینه سازی وب‌سایت (سئو) (۱۳۹۵/۵/۰۴)
تایید شده
هنوز باور های اشتباه و پوسیده ای در مورد سئو وجود دارد که شاید اگر در سال ۲۰۰۲ زندگی می کردید می توانستید از این تکنیک ها برای جذب بازدیدکننده ی بیشتر از طریق موتورهای جستجو استفاده کنید. اگر یک سایت فروش دوربین داشتید با استفاده ی از کلمه ی کلیدی «دوربین» در محتوای صفحات خود می توانستید در نتایج جستجو خودی نشان دهید. اما الگوریتم های موتورهای جستجو در سال های گذشته دستخوش تغییرات فراوان و مهمی شده اند. اولین تغییر مهم در الگوریتم های گوگل در سال ۲۰۰۳ بود. تغییری که «بوستون» نام گرفت. اما شاید سرآغاز تغییر و تحول در الگوریتم های گوگل «فلوریدا» بود. این آپدیت باعث شد…

به قول معروف یک شبه هزاران سایت رنکینگ خود در نتایج جستجو را از دست بدهند.«فلوریدا» تکنیک های «کلاه سیاه» و به طور مشخص استفاده ی بیش از حد کلمات کلیدی در محتوای سایت ها یا Keywork Stuffing را هدف گرفته بود. حال شما تصور کنید که امروز، در سال ۲۰۱۴ هنوز هم هستند سایت هایی که از این روش ها استفاده می کنند و انتظار دارند در رتبه های اول گوگل باشند و توسط گوگل تنبیه یا Penalize نشوند!

موتورهای جستجو اکنون از صدها سیگنال برای سنجش کیفیت و رتبه بندی سایت شما استفاده می کنند. سئو فقط تحقیق کردن در مورد کلمات کلیدی و استفاده ی بیش از حد از این کلمات در تیتر و محتوای صفحات نیست. دیگر نمی شود فقط با استفاده از کلمات کلیدی در محتوا و تیتر صفحات و بک لینک های متعدد مورد علاقه ی گوگل بود. کلمات کلیدی، بک لینک ها و متاتگ ها دیگر به تنهایی حائز اهمیت نیستند.

با انتشار آپدیت مرغ مگسخوار، گوگل درک بهتری از مجموع کلمات پیدا کرده است. گوگل سعی می کند جملات و مفهوم آن را بفهمد. چرا که این نوع جستجو ها از سال ۲۰۰۵ تا به امروز افزایش چشمگیری داشته است. کاربران از گوگل سوال می کنند. از گوگل راهنمایی می خواهند. گوگل نیز تمام سعی اش بر این است که بهترین نتیجه و بهترین پاسخ را به کاربران اش بدهد. گوگل وقتی سایت شما را دوست خواهد داشت که شما هم بهترین پاسخ را به سوالات کاربرانش بدهید. پس بگذارید اینجا یکی دیگر از باورهای غلط در مورد سئو را بررسی کنیم.



- حداقل باید یک کلمه ی کلیدی در تیتر مطالب‌مان داشته باشیم؟

خیر! واقعاً نیازی نیست حتماً یک یا چند کلمه ی کلیدی را به هر زحمتی شده در مطالب خود بگنجانید. تیتر مطلب شما باید طوری باشد که زمانی که کسی در حیطه ی موضوع مطلب شما جستجو می کند و یا از گوگل سوالی می پرسد، پاسخ خود را در تیتر مطلب شما در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل مشاهده کند و با یک کلیک وارد وب سایت شما شود. به سوال ها پاسخ دهید نه به روبات های گوگل! برای کاربران بنویسید نه برای روبات های گوگل!



- نوشتن هر مطلب فرمول خاصی دارد و باید تعداد خاصی کلمه در آن وجود داشته باشد.

خیر. شما از هر نویسنده ای بپرسید هیچ فرمول دقیق و خاصی برای این موضوع به شما ارائه نخواهد داد. اگر شما فرمولی به تولید محتوا نگاه کنید و درگیر این موضوع باشید که محتوای شما شامل چه تعداد کلمه، جمله، و پاراگراف است و اینکه چه تعداد کلمات کلیدی در آن وجود دارد آن مطلب بدون تعارف به درد خودتان می خورد و قرار نیست مشکلی را حل کند. شما دارید برای روبات ها محتوا تولید می کنید نه برای کاربر. توجه داشته باشید که در طول سالیان گذشته هر چقدر الگوریتم های موتورهای جستجو دچار تغییرات شده اند اما محتوا هنوز بالاترین ارزش را دارد. پس محتوای ارزشمند تولید کنید. محتوایی که کاربر دوست داشته باشد آن را با دیگران به اشتراک بگذارد. بگذارید کلمات کلیدی به صورت طبیعی میان محتوای شما جاری شود. در ذهن خود فرمول نسازید.



- در نهایت فقط رنکینگ در نتایج جستجو مهم است.

واقعاً؟ اگر کمی به این موضوع فکر کنیم متوجه خواهیم شد که در نهایت این فقط رنکینگ سایت نیست که حائز اهمیت است. فرض کنید سایت شما با کلمات کلیدی مورد نظر در صفحات اول نتایج جستجو نمایش داده می شوند و ترافیک ورودی قابل توجهی دارید اما هنگامی که به نرم افزار تحلیل و آنالیز سایت خود مراجعه می کنید متوجه می شوید که نرخ پرش یا Bounce Rate سایت شما بالای هفتاد درصد است. یعنی بیش از ۷۰ درصد بازدیدکنندگان سایت شما به محض بازدید از سایت شما یا از سایت شما خارج شده اند یا به نتایج جستجو بازگشته اند. وقتی کاربر بعد از بازدید از سایت شما و بدون بازدید از صفحات سایت شما به نتایج جستجو بازگردد به آن Pogo-Sticking گفته می شود که می تواند برای موتورهای جستجو یک سیگنال منفی از جانب سایت شما باشد. چون شما نتوانستید مشکل کاربر را حل کنید و کاربر برای جستجوی بیشتر و پیدا کردن پاسخ مناسب دوباره به صفحه ی جستجو بازگشته است. باز هم لازم است تاکیدی داشته باشم بر روی محتوای با ارزش و با کیفیت، سرعت بارگذاری و تجربه ی کاربری خوب. پس به رتبه هایی که در صفحات نتایج جستجو دارید دلتان را خوش نکنید.

بازگرداندن نتایج با کیفیت، محتوای با کیفیت می طلبد. علاوه بر محتوای با کیفیت، سیگنال هایی از جمله تجربه کاربری خوب، ساختار استاندارد، سرعت بارگذاری وب سایت، فعالیت در شبکه های اجتماعی، بک لینک های با کیفیت و صد ها سیگنال دیگر در این نتایج دخیل هستند.

همیشه این را در نظر داشته باشید که گوگل در حال حاضر از الگوریتم یادگیری ماشین یا Machine Learning Algorithm استفاده می کند و با استفاده از آن توانسته به پیشرفت های قابل توجهی در بسیاری از فعالیت های خود دست پیدا کند. تمام قسمت های وب سایت شما از کد های اچ‌تی‌ام‌ال و سی‌اس‌اس گرفته تا فایل های جاوا اسکریپتی که استفاده می کنید به همراه محتوای سایت شما، مانند قطعات یک پازل زیر ذره بین کنار یکدیگر قرار می گیرند و از فیلتر الگوریتم های پیچیده ی گوگل عبور می کنند. پس سعی نکنید گوگل را گول بزنید. برای کاربر محتوای با ارزش تولید کنید.

محتوای آخرین دربهای گشوده شده
  • یک باک بنزین 206 معادل 75000 ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • دو عدد  کارت سبز بوسیله کلیدک
  • دو روز ناهار میهمان شرکت به انتخاب خودتان معادل هر نهار ۳۰ ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
ارسال درخواست دوره یا محتوای آموزشی