امروز: ۰۴ آذر ۱۴۰۳
در مسیر توسعه فردی و سازمانی
اشتراک دانش حسین مرتضی زاده » بررسی حملات DOS و DDOS (۱۳۹۷/۱۰/۲۷)
تایید شده

بررسی حملات DOS  و DDOS


 


DOS  مخفف Denial Of Service  به معنی عدم پذیرش سرویس است  و  DDoS مخفف  Distributed Denial Of Service ، این نوع حملات باعث از کاز افتادن و از دست خارج شدن سرور می شوند تا حدی که غیر قابل استفاده شود، که به عنوان مثال برای پایگاه های یاهو و سی ان ان و دیگر پایگاههای بزرگ هم حتی اتفاق افتاده ، نفوذ گران می توانند از طریق رایانه به حمله DOS دست بزنند ، یکی از راه ها گرفتن پینگ به صورت چند نخی یا موازی هست که سرور را به حد اکثر توان می رسانند و آن را رد می کنند .تفاوت این دو نوع حمله در این است که DDOS  نسبت به DOS از روی چند سیستم یا رایانه انجام می شود و می تواند به گونه ای هم باشد که محاجم سیستم های افراد عادی را در اختیار بگیرد و خود مستقیم حمله را انجام ندهد و از طریق آن سیستم ها دست به این نوع حمله بزند.


فرض کنید ما سروری یا رایانه ای با توان میزان پاسخ یا ظرفیت S داریم و تعداد کاربران ما یا سرویس گرنده های ما N  باشند اگر N  به اندازه ای برسد که بزرگتر از S  باشد DOS يا DDOS    اتفاق می افتد ، که حمله کننده این ظرفیت را اشغال می کند تا حدی که سرویس دهنده  بیش از حد  و توان مشغول شود و غیر قابل استفاده شود.


اکثر حمله ها به سازمانها و پایگاههای مطرح انجام می شود با هدف آسیب یا تهدید  و به همین صورت به رایانه های شخصی و یا خانگی یا سیستم های کوچک و بی نام و نشان حمله نمی شود.


روش جلوگیری از حملات DOS   یا  DDOS:



  • برای پیشگیریاز این نوع حملات  بهتر است از سیستم عامل های به روز شده استفاده شود.

  • استفاده از فایر وال قوی تا حد زیادی از این حملات جلو گیری می کند و آی پی هایی که تقاضای زیادی به سرور ارسال کرده اند ، مسدودمی شوند.

  • نصب دیگر ابزار های امنیتی و به روز سازی آنها تا حد قابل ملاحظه ای این حملات را کنترل می کند.

  • با مانیتور کردن لحظه ای سرور میتوان این حملات را به سرعت تشخیص داد.

  • استفاده از کد نویسی مناسب.

  • موثر ترین روش استفاده از سرویس های DDos Protection شرکت هایی مانند Cloudflare ,blacklotus , و ...

  • تهیه سیستم حفاظتی IDS مانند Ax3soft Sax2


 


انواع حملات :


Ping Flood :


راحت ترین  نوع حمله است که تحت پروتکل ICMP کار مي کند و امروزه به عنوان ping flood شناخته مي شود. می توان از دستور  Ping براي بررسي صحت ارتباط بين دو کامپيوتر استفاده  شود اما در حمله Ping Flood باعث مي شود تا سيل عظيمي از پکت هاي با حجم بالا براي کامپيوتر  یا سرور قرباني جهت لود بالا یا OverLoad ارسال شود.


  :Ping of Death


 


    POD مخفف Ping of Death  هست که مي تواند با استفاده از نقصي در سيستم TCPIP باعث فلج شدن شبکه شما شود. حداکثر سايز Packet که مي توان ارسال کرد 65,535 بايت است. اگر ما يک packet با حجم بالاتر از 65,535 ارسال کنيم کامپيوتر گيرنده گيج شده و Crash مي شود.  زیرا ارسال بالاتر از حجم 65,535 خلاف قوانين پروتکل TCPIP است ولي هکر ها با قطعه قطعه کردن پکت ها یا Fragment اين را دور مي زنند . هنگامي که Packet ها در کامپيوتر گيرنده به يک ديگر مي پوندند حجم نهايي بسيار زياد مي شود که موجب  Buffer Overlflow شده و سبب Crash دستگاه مي شود.


اکثر Divice هاي ساخته شده بعد از سال 1998 به اين نوع حمله ايمن هستند . اگر شما در شبکه ي خود هنوز از اين سخت افزار هاي تاريخ مصرف گذشته استفاده مي کنيد   احتمال حمله به شبکه ي شما وجود دارد. در اين مورد در صورت امکان سخت افزار خود را آپگريد کنيد. 


Smurf :


در حمله Smurf هکر IP خود را جعل کرده و به IP کامپيوتر قرباني تبديل کرده و سبب سردرگمي بزرگ در شبکه قرباني شده و ترافيک قابل توجهي به divice هاي شبکه قرباني ارسال مي شود. اکثر فايروال ها مي توانند از شبکه شما در مقابل اين نوع حمله محافظت کنند اما اگر فايروال نداشتيد و مورد تهاجم قرارگرفتيد ميتوانيد با دسترسي به راوتر شبکه يا وبسايت خود به ان بگوييد که Packet ها را به ادرس هاي Broadcast فوروارد نکن. در راوتر هاي سيسکو به سادگي مي توانيد از اين نوع دستور استفاده کنيد.


Fraggle :


این حمله مشابه حمله ي Smurf است با اين تفاوت که از پروتکل UDP استفاده مي کند حملات Fraggle همانندSmurf  در حال منقضی شدن هستن زيرا عموما توسط فايروال ها و رواتر ها موقف می شوند. برای جلو گیری از این حمله به سادگي پورت هفت خود راببنديد. قدرت این نوع حمله عموما از حمله ی Smurf  کمتر است زیر پروتکل UDP استفاده کمتری نسبت به TCP/IP دارد.


 


TCP SYN Flood :


 TCP SYN Flood یکی از حملات متداول هست که هکر ها از آن استفاده می کنند . TCP SYN Flood از دسته حملات DOS می باشد . اگر این حمله انجام شود و و راه های ایمن سازی در برابر آن به کار نگیرید ، به سادگی می توان در سیستم اختلال ایجاد کرد ، اختلال هایی که رخ می هد به اشکال گوناگون خود را نشان می دهند ، مثلا با آغاز این حمله بر روی سرور شما ، CPU و RAM سیستم شما به صورت کامل اشغال شده .


 


Teardrop :


در روش Teardrop قطعه های  packet به صورت نامنظم فرستاده می شوند.   وقتی سخت افزار گیرنده تلاش می کند تا تکه های Packet را وصل کند نمی داند که چگونه این کار را باید انجام دهد و درخواست را مدیریت کند. ورژن های قدیمی سیستم عامل ها هنگام مواجه با این نوع حمله   Crash  می کنند.


 


 


Distributed Denial of Service  :


حملات DDos یکی از مهلت ترین ها می باشد .  علاوه بر نصب آخرین نرم افزار ها و سخت افزار نیازمندیم .  DDos بسیار شبیه حمله Ping   Flood  که نوع رایج حمله DOS می باشد هست با این تفاوت که از چندین کامپیوتر استفاده می شود. در این مورد سیتم هایی که از طریق آنها حمله  اتفاق می افتد می توانند از این حمله بی خبر باشند .تروجان ها و ویروس ها برای  محاجم  اختیار کنترل یک کامپیوتر را می دهند و درنهایت امکان استفاده برای حمله.


 

محتوای آخرین دربهای گشوده شده
  • یک باک بنزین 206 معادل 75000 ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • دو عدد  کارت سبز بوسیله کلیدک
  • دو روز ناهار میهمان شرکت به انتخاب خودتان معادل هر نهار ۳۰ ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • بن خرید یک عدد پیتزا American معادل 35ت بوسیله کلیدک
  • 45000 تومان وجه نقد رایج مملکت بوسیله کلیدک
ارسال درخواست دوره یا محتوای آموزشی